tag:blogger.com,1999:blog-3395477420671800611.post8784021844536536205..comments2023-09-17T03:11:47.558-07:00Comments on Love is where you find it. Cook with it..: Шоколадтай М&M-тэй ЖигнэмэгДашдэмбэрэлийн Aнхзаяаhttp://www.blogger.com/profile/07143302381952607767noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3395477420671800611.post-77461227205316587502008-08-23T00:27:00.000-07:002008-08-23T00:27:00.000-07:00M&М-ээ жигнэхээсээ өмнө тавихаар өнгө нь тараа...M&М-ээ жигнэхээсээ өмнө тавихаар өнгө нь тараад онцгүй болдог гэсэн. Тиймээс жигнэмэгээ халуун дээр нь M&М-ээ жоохон дарж байрлуулах хэрэгтэй. Мэргэжилийнхэн бол бүр том (2,5 кг-аар савлагдсан) шоколад хэрэглэдэг юм билээ. Шоколад ер нь жигнэх явцад хайлаад сүйд болдоггүй. Хар шоколад хэмээн тодотгосон бол 70-аас дээш хувийн шоколад хэрэглэх хэрэгтэй.Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяаhttps://www.blogger.com/profile/07143302381952607767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3395477420671800611.post-83656504819828462592008-08-22T23:22:00.000-07:002008-08-22T23:22:00.000-07:00ааан. халуун жигнэмэгийг чимэхэд м энд м-ийг сонго...ааан. халуун жигнэмэгийг чимэхэд м энд м-ийг сонгох нь зөв юм байна. кекс дотроо шоколадтайгаар хийсэн байдаг нь бас л аль нэг брэндийн шоколадыг хэрэглэсэн байдаг уу /жишээ нь зөвхөн hershey's ч юм уу/. учир нь кекс зууханд жигнэгдэх хугацаанд шоколад хайлаад кексэндээ шингээд алга болчоогүйгээр байдаг даа. тийм кекс хийхэд ямар шоколад сонгох нь зөв бэ.Magnoliahttps://www.blogger.com/profile/12703397726804167970noreply@blogger.com