Tuesday, 23 August 2011

BBQ эрдэнэшиш

Орц:

* 10 ш арилгаагүй эрдэнэншиш (ears fresh corn with husks)
* 950 мл пиво
* 3 кг мөс

Бэлтгэх нь:
  1. Эрдэнэшишүүдээ аялалын хөлдөөгчинд (cooler) байрлуулна. Пивоо эрдэнэшиш дээрээ нэмээд мөсөө задлан нэмнэ. Мөсөө заадлан дээр нь асгаад таглан 8 цаг байлгана.
  2. Ил галаа 120 градуст халаагаад эрдэнэшишүүдээ гарган нэг эгнээ өрөөд таглан 20 минут дутамд эргүүлэн эрдэнэшишээ болтол 1-2 цаг ил гал дээр шарна.
  3. Болсон эрдэнэшишээ халуунаар нь хальслаад сервислэнэ.
Эх сурвалж

No comments: