
Крем нь тослогоосоо хамааран хэд хэдэн төрөл байдаг бөгөөд кремийг хоол эсвэл кекс бялуу хийхэд хэрэглэх гэж байгаа бол доорх маягаар бэлтгэн орлуулж болно.
1 стакан Half-and-Half бэлтгэхийн тулд
* 7/8 стакан сүүг
* 7/8 амны халбага масло эсвэл маргарин
1 стакан Light Cream (18%-20% тослогтой)
* 3/4 стакан сүү
* 3 амны халбага масло эсвэл маргарин
1 стакан Heavy Cream (36%-40% тослогтой)
* 3/4 стакан сүүг
* 1/3 стакан масло эсвэл маргаринтай холино.
Зүүлт
* Дээрх маягаар бэлтгэсэн кремээр whipping cream хийхэд тохиромжгүй.
8 comments:
tegeed hoorond n holiod mixerdehiimuu
Зүгээр зөөлөн сэгсэрч эсвэл урт иштэй халбагаар сайтар хутгаад л хэрэглэхэд бэлэн болно..
hi hi cheesecake-nd ordog sour cream gej yamar cream bdag bol teriig soft and creamy gesen belen creameer orluulj boloh bol uu
sour cream гэж цөцгий... Гэхдээ эхлээд жортойгоо сайн танилцаарай. Иймэрхүү юм байх ёстой. http://www.sogoodblog.com/wp-content/uploads/2009/12/SourCream.jpg
hi tgd whipping creamiig geriin nuhtsuld yaj hiihuu
@Anonymous whipping cream нь түүхий сүүний дээд хэсэгт цугладаг тослог ихтэй хэсэг юм. Кремийг гэрийн нөхцөлд хийхэд хэцүү тул хүнсний дэлгүүрээс сүү маягаар савласанг авч хэрэглэхийг зөвлье.
Hi, neg asuult bn. Whipping cream mongold zaragddag bolov u? yamar nertei baidag yum bol?
Bayarlalaa
Меркурид байдаг гэсэн саяханаас Номин бас оруулж ирээд байгаа сурагтай байсан. Сүүн крем гэдэг гэсэн Монголоор
Post a Comment