* 1 уут гоймон (спагетти эсвэл лингүйни)
* 3 амны халбага чидун жимсний тос
* 1-2 амны халбага хатаагаад нунтагласан улаан перц
* 225 гр жууцай (ramps)
* 2 амны халбага хатаасан талхны үйрмэг
Бэлтгэх нь
- Ахиухан ус давтай буцалгаад гоймонгоо хийн чанаж ал данте (зажилууртай) болгоно.
- Тосоо халаагаад жууцайныхаа цагаан хэсгийг хэрчин уртаар нь хийн,. Бага зэрэг давсаар амтлаад зөөлөртэл нь хуурна. Ногоон хэсгийг нэмнэ. Улаан перц давсаар амтлаад сүүлд нэмсэн ногоон хэсгээ болтол хуурна.
- Гоймонгоо шүүгээд жууцай дээрээ нэмээд хэсэг хутган нийцүүлнэ.
- Болсон жууцайтай гоймонгоо 4 хувааж таваглаад талхныхаа үрмэгээр чимэглээд сервислэнэ.
1 comment:
Bayarlaa
Post a Comment