Орц:
* 5 стакан жижиглэн хэрчсэн тарвас
* 6 жүржийн шүүс (2 стакан)
* 1 шил хөргөсөн шампанск (champagne)
* сахар (вкусандаа тааруулан)
* чимэглэхэд минт (Mint)
Бэлтгэх нь:
- Тарвас, жүржийн шүүс, сахараа холиод блендэрдэж бэлтгэнэ.
- Тарвасны бэлдмэлээ хөргөгчинд хийн хөргөнө.
- Шампанскны хундганы талыг тарвасны бэлдмэлээр дүүргэнэ.
- Стаканы талыг шампанскаар дүүргээд минтээр чимэглээд сервислэнэ.
Эх сурвалж
2 comments:
Эмч чихэртэй юм идэж болохгүй гэсэн. Тэгтэл чи хорхой хүргэчихлээ
Уучлаарай Амарсайхан ахаа, санаатай биш шүү кк
Post a Comment