Monday, 23 August 2010

Тарвасны Мимоса (Watermelon mimosa)



Орц:

* 5 стакан жижиглэн хэрчсэн тарвас
* 6 жүржийн шүүс (2 стакан)
* 1 шил хөргөсөн шампанск (champagne)
* сахар (вкусандаа тааруулан)
* чимэглэхэд минт (Mint)

Бэлтгэх нь:

  1. Тарвас, жүржийн шүүс, сахараа холиод блендэрдэж бэлтгэнэ.
  2. Тарвасны бэлдмэлээ хөргөгчинд хийн хөргөнө.
  3. Шампанскны хундганы талыг тарвасны бэлдмэлээр дүүргэнэ.
  4. Стаканы талыг шампанскаар дүүргээд минтээр чимэглээд сервислэнэ.

Эх сурвалж

2 comments:

A.Амарсайхан said...

Эмч чихэртэй юм идэж болохгүй гэсэн. Тэгтэл чи хорхой хүргэчихлээ

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

Уучлаарай Амарсайхан ахаа, санаатай биш шүү кк