Орц:
* 2 стакан нохойн хошуу, угаагаад голоор нь хоёр хуваасан
* 1/2 стакан сахар
* 1/2 стакан ус
* 1/2 стакан зөгийн бал
Бэлтгэх нь:
- Нохойн хошуу, сахар, усаа нэг саванд хийгээд буцалгана. Буцлангуут галаа багасгаад 20 орчим минут, шингэнийг хоёр дахин бага болж ширгэтэл зөөлөн гал дээр буцалгана.
- Сиропоо хэсэг хөргөөд шүүгээд зөгийн балаа нэмж хутгаж нийцүүлэн амтлаад шилэн саванд хийн хадгална. Ингэж бэлтгэсэн сиропоор панкэк, ваффль. ваниллинтай зайрмаг, цай зэрэгтэй сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment