* 100 гр өндөгний цагаан
* 100 гр сахар
* 100 гр нунтаг сахар
* 2 гр бөөрөлзгөний нунтаг (raspberry powder)
Бэлтгэх нь:
- Саванд өндөгний цагаанаа хийн биежтэл хутгана. Сахараа бага багаар нэмж нийцүүлэн хутгагчаа дээш нь харуулан барихад үүссэн шовх хэлбэр унахгүй байхаар (stiff peaks) болгоно.
- Бөөрөлзгөний нунтаг, нунтаг сахараа шигшиж бэлтгэнэ. Нунтаг сахар бөөрөлзгөний нунтагийг бэлдмэлээ бага багаар нэмээд хөөсийг нураалгүй (Fold) хутгаж нийцүүлнэ.
- Бэлдмэлээ 5 номерийн хошуу бэхэлсэн крем шахдаг торонд хийн тостой цаас дэвссэн тавцан дээр жигд шахаж өгнө.
- 80 градуст халаасан зууханд хаттал нь цаг шараад хөргөөд агаар оруулдаггүй таглаатай саванд хийн хадгална.
No comments:
Post a Comment