Орц:
* 3/4 стакан жүржийн шүүс
* 2 стакан ус
* 3 амны халбага буудайн цардуул
* 4-8 амны халбага нунтаг сахар, жимсний чихэрлэгээс болон вкусандаа тааруулан
* 2 амттаны халбага үрсэн хальс
Бэлтгэх нь:
- Цардуун нунтаг сахараа нэг сав руу шигшин хийнэ.
- Жүржийн шүүсээ нэмж нийцүүлнэ. Усан нэмэн нийцүүлнэ.
- Сахар цардуул бүхэлгүйгээр уусахаар саваа гал дээр тавин хутгангаа буцалгаж эхлэнэ. Өтгөрөөд ирэхээр галаа багасгаад үрсэн хальсаа нэмж нийцүүлээд дахин 2-3 минут хутгангаа буцалгана.
- Багахан усаар норгосон аяганд болгосон цэлцэгнүүрээ аягалаад хөргөгчинд хийн 3-4 цаг байлгаж хөргөж царцаагаад хүссэн зүйлээрээ чимэглэн сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment