Орц: 4 порц
* 4 ш ясгүй арьсгүй тахианы цээж, дөрвөлжилөн хэрчсэн
* 3 амны халбага эрдэнэшишийн цардуул
* 1 амны халбага ургамалын тос
* 4 хумс сармис, жижиглэн хэрчсэн
* 5 амны халбага содиум багатай цуу (low-sodium soy sauce)
* 1 1/2 амны халбага цагаан дарсны цуу (white wine vinegar)
* 1/4 стакан ус
* 1 амттаны халбага цагаан сахар
* 3 ш ногоон сонгино 1см урттай хэрчиж бэлтгэсэн
* 1/8 амттаны халбага каен перц (cayenne pepper)
Бэлтгэх нь:
- Тахиа цардуулаа саванд хийн хутгаж нийцүүлнэ. Тосоо шанаган тогоонд хийн халаана. Сармисаа нэмээд тахиагаа нэмнэ. Байнга хутган шаргалтаж эхэлтэл шарна. Цуу, винегар, сахар, усаа нэмнэ. Тахиагаа болтол таглан 3-5 минут шарна.
- Сонгино, перцээ нэмээд таглалгүйгээр дахин 2 минут хуураад агшаасан будаатай сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment