Орц:
* 1 стакан сүү
* 1 стакан гурил
* 1 ш өндөг
* 1 амны халбага сахар
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1 ш алим, арилгаад үрсэн
* 5 гр хөөлгөгч нунтаг
* масло
* чимх синнамон
Бэлтгэх нь:
- Алимаа арилгаад үрнэ.
- Сүү, сахар, давс, алим, өндөг, синнамоноо холино.
- Гурил, хөөлгөгч нунтгаа нэмээд нийцүүлнэ.
- Багахан масло хийн хайлуулсан хайруулын тавганд гурван амны халбага зуурмаг хийгээд хоёр талыг нь шаргалттал шарна. Зөгийн бал асган сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment