Орц:
* 6 ш artichoke
* 2 ш сонгино
* 1 амттаны халбага сахар
* 1 нимбэгний шүүс
* 3 амны халбага чидун жимсний тос
* нэг багц гоньд
* 1 ш лууван, арилгаад шоон хэлбэртэй хэрчиж бэлтгэсэн
* 1 стакан вандуй
* 3-4 хумс сармис
* 1 стакан ус
Бэлтгэх нь:
- Сонгино, сармис, луувангаа арилгаад жижиглэн хэрчинэ.
- Тосоо томхон саванд хийгээ сонгиноо дараа нь сармисаа нэмээд хэсэг хуураад лууван вандуй, артичокоо нэмнэ. Тал гоньдоо нэмнэ.
- Усанд уусгасан сахараа нэмээд давсаар амтлаад таглан цаг орчим буцалгаж артичокуудыг болгоно.Үлдсэн гоньдоо нэмэд таваглаад бүлээн эсвэл хүтнээр нь сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment