Орц:
* 2 стакан Итали тосонд дарсан туна, сайтар шүүсэн (Italian tuna in oil)
* нэг лимоны үрсэн хальс
* хоёр лимоны шүүс
* 1/2 стакан чидун жимсний тос
* 1 амны халбага capers, сайтар зайлсан
* 2 ш ногоон сонгино, жижиглэн хэрчсэн
* 2 амны халбага жижиглэн хэрчсэн basil
* 2 амны халбага Итали яншуй, жижиглэн хэрчсэн (Italian parsley)
* 1 хумс сармис, жижиглэн хэрчсэн
* чимх нунтаг улаан перц (red pepper flakes)
* 1/2 амттаны халбага нунтаг хар перц
* 4 зүсэм улаан лооль
* 4 зүсэм фонтина бяслаг (fontina cheese)
* 1 стакан arugula
* Focaccia талх
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 225˚градуст халаана.
- Туна загасаа нимбэгний шүүс, үрсэн хальс, улаан перц, сармис, хар перц, ногоон сонгино, capers, basil, яншуй зэргээ холиж нийцүүлнэ.
- Багахан чидун жимсний тос нэмнэ.
- Талхныхаа завсар загас, бяслагаа нэмээд халаасан зуухандаа хийн бяслагаа хайлтал зургаа орчим минут шарна.
- Гаргаж ирээд сервислэхээсээ өмнө зүсч бэлтгэсэн улаан лооль, arugula тавиад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment