Орц:
* 2 амны халбага дижон гич (Dijon mustard)
* 8 зүсэм сандвичны талх
* 100 гр утсан гахайн мах
* 2 1/2 стакан үрсэн Gruyere бяслаг
* 4 амны халбага масло зөөлрүүлсэн
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа халааж эхлэнэ.
- Дөрвөн зүсэм талхан дээрээ гичээ хувааж түрхэнэ.
- Хиамаа тал бяслагаа гичтэй нэг гичгүй нэг талхны завсар хавчуулан сандвич болгоно.
- Сандвичнуудыхаа гадна талуудыг маслодоод халаасан хайруулын тавганд хийн хоёр талыг нь шаргалттал шарна.
- Сандвичуудаа нэг тавцан дээр тавиад дээр нь үлдсэн бяслагаа тараан тавиад халаасан зуухандаа хийн бяслаг хайлан шаргалттал тав орчим минут шарна.
"Эмэгтэй" хувилбар нь энд
No comments:
Post a Comment