Tuesday, 18 May 2010

Croque Мonsieur



Орц:

* 2 амны халбага дижон гич (Dijon mustard)
* 8 зүсэм сандвичны талх
* 100 гр утсан гахайн мах
* 2 1/2 стакан үрсэн Gruyere бяслаг
* 4 амны халбага масло зөөлрүүлсэн

Бэлтгэх нь:

  1. Зуухаа халааж эхлэнэ.
  2. Дөрвөн зүсэм талхан дээрээ гичээ хувааж түрхэнэ.
  3. Хиамаа тал бяслагаа гичтэй нэг гичгүй нэг талхны завсар хавчуулан сандвич болгоно.
  4. Сандвичнуудыхаа гадна талуудыг маслодоод халаасан хайруулын тавганд хийн хоёр талыг нь шаргалттал шарна.
  5. Сандвичуудаа нэг тавцан дээр тавиад дээр нь үлдсэн бяслагаа тараан тавиад халаасан зуухандаа хийн бяслаг хайлан шаргалттал тав орчим минут шарна.

"Эмэгтэй" хувилбар нь энд


No comments: