Орц:
* 2 стакан гурил
* 1/2 стакан какао
* 1 1/4 амттаны халбага сода
* 1 амттаны халбага давс
* 1 амны халбага нимбэгний шүүс
* 1 стакан сүү
* 1 амттаны халбага ваниллины охь
* 1/2 стакан (115 гр) маргарин
* 1 стакан бор сахар
* 1 ш өндөг
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 170 градуст халаана.
- Гурил, какао, давс, содагаа шигшинэ.
- Сүү, нимбэгний шүүс, ваниллины охио нэг саванд холино.
- Маслоо холигчны саванд хийгээд өнгийг нь цагаартал хутгана. Сахараа нэмээд нийцүүлэн хутгана. Өндгөө нэмнэ.
- Хурдыг нь багасгаад хуурай орцоо гурав хуваан нэмнэ. Завсраар нь шингэн орцоо хоёр хуваан хуурай, шингэн, хуурай, шингэн, хуурай дарааллаар орцоо нэмж нийцүүлнэ.
- Бэлэн болсон зуурмагаа крем шахдаг торонд хийгээд тостой цаас дэвсэж бэлтгэсэн тавцан дээр 1,5-2 см диаметртэй шахна.
- Халаасан зуухандаа хийн болтол нь 10 минут шараад хоёр хоёроор нь хослуулан завсар нь бэлтгэсэн хөөсөн чихрээсээ халбагадан тавиж сандвичүүдээ бэлдэнэ. Хүсвэл гадуур нь хайлуулсан шоколадаар бүрж болно.
No comments:
Post a Comment