Monday, 10 May 2010

Чокопай (Whoopie pie)


Орц:

* 2 стакан гурил
* 1/2 стакан какао
* 1 1/4 амттаны халбага сода
* 1 амттаны халбага давс
* 1 амны халбага нимбэгний шүүс
* 1 стакан сүү
* 1 амттаны халбага ваниллины охь
* 1/2 стакан (115 гр) маргарин
* 1 стакан бор сахар
* 1 ш өндөг


Бэлтгэх нь:

  1. Зуухаа 170 градуст халаана.
  2. Гурил, какао, давс, содагаа шигшинэ.
  3. Сүү, нимбэгний шүүс, ваниллины охио нэг саванд холино.
  4. Маслоо холигчны саванд хийгээд өнгийг нь цагаартал хутгана. Сахараа нэмээд нийцүүлэн хутгана. Өндгөө нэмнэ.
  5. Хурдыг нь багасгаад хуурай орцоо гурав хуваан нэмнэ. Завсраар нь шингэн орцоо хоёр хуваан хуурай, шингэн, хуурай, шингэн, хуурай дарааллаар орцоо нэмж нийцүүлнэ.
  6. Бэлэн болсон зуурмагаа крем шахдаг торонд хийгээд тостой цаас дэвсэж бэлтгэсэн тавцан дээр 1,5-2 см диаметртэй шахна.
  7. Халаасан зуухандаа хийн болтол нь 10 минут шараад хоёр хоёроор нь хослуулан завсар нь бэлтгэсэн хөөсөн чихрээсээ халбагадан тавиж сандвичүүдээ бэлдэнэ. Хүсвэл гадуур нь хайлуулсан шоколадаар бүрж болно.

No comments: