Орц:
* 3/4 стакан гурил
* 2 амны халбага сахар
* 1/2 стакан эрдэнэшишийн гурил (yellow cornmeal)
* 1 амны халбага нэмэх нь 1 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 3/4 амттаны халбага давс
* 1 стакан сүү
* 5 амны халбага масло
* 2 ш том өндөг
* канола тос
Бэлтгэх нь:
- Томхон саванд гурил, сахар, эрдэнэшишийн гурил, хөөлгөгч нунтаг давсаа холино.
- Cүү хайлуулсан маслоо дээрээ өндгөө нэмж нийцүүлнэ.Хуурай орцон дээрээ шингэн орцоо нэмээд нийцүүлж хутгана.
- Халаасан хайруулын тавгаа багахан тосоор тослоно. Панкэкний бэлдмэлээсээ хийн тослосон хайруулын тавгандаа хийн хоёр талыг нь шаргалттал шарна. Халуун бүлээнээр нь сервислэнэ.
Эх сурвалж: The Martha Stewart Living Cookbook
No comments:
Post a Comment