Орц: 4 порц
* 8 зүсэм цагаан талх
* 200 гр Gruyère бяслаг, нимгэлэн зүссэн
* 300 гр утсан гахайн мах (smoked ham), нимгэлэн зүссэн
* 4 ш том өндөг, нүдлэж шарсан
* 3 амны халбага масло
* багахан Fleur de sel, давс
* багахан хар перц
* Дижон гич
Бэлтгэх нь:
- Талхнуудыхаа нэг талыг маслодож, нөгөө талд нь багахан гич түрхэж бэлтгэнэ. Маслотой талыг гадагш харуулан завсар нь гахайн мах, бяслагаа өрнө.
- Хайруулын тавгаа халаагаад тос хийлгүйгээр сандвичнийхаа (маслодсан) тал бүрийг шаргалттал шарна.
- Өндгөө нүдлэж шарна. Давс перцээр амтлана.
- Шарталттал шарсан сандвичин дээрээ нүдлэж шарсан өндгөө тавиад сервислэнэ.
2 comments:
yasan goyo xaragdjinaaaaa
Хэ хэ энэ сандвич эмэгтэй эрэгтэй гээд хоёр хувилбар байдаг юм билээ.. Энэ мадам гээд эмэгтэй нь, мөнсиог нь дараа оруулнаа...
Post a Comment