Орц:
* 350-400 гр цул мах
* 3 ш том төмс
* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй сонгино
* 1 амны халбага масло
* давс, хар перц
* тос
Бэлтгэх нь:
- Төмсөө арилгаад шүдэнзний модны зузаантай хэрчиж бэлтгэнэ. Хэрчиж бэллтгэсэн төмсөө илүүдэл цардуулаас нь салгахын тулд усанд хийн 15-20 минут байлгана. Шүүгээд хатаагаад халаасан тосонд хийн шарна. Шарсан төмсөө гаргаж ирээд давс цацаж амтлана.
- Багахан тосонд сонгиноо хуурна. Махаа нэмээд давс перцээр амтлана. Болтол нь хуураад (хүсвэл багахан ус нэмж болгоно) шарсан төмсөн дээрээ тараан тавиад сармистай тарагтай сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment