Friday, 1 October 2010

Aспарагусны тарт (Asparagus Gruyère tart)

Орц:

* puff pastry
* 2 стакан gruyere бяслаг
* 680 гр аспарагус
* 1 амны халбага чидун жимсний тос (olive oil)
* давс, хар перц

Бэлтгэх нь:
  1. Зуухаа 200 градуст халаана. Багахан гурил цацсан тавцан дээр гурилаа тавин 40x25 харьцаатай болгож илдэнэ. Ирмэгээс 2.5см зайтай зөөлөн дарж зүсэн хайрцаглана. Халаасан зууханд хийн 15 минут шарна.
  2. Аспарагусныхаа үндсэн хэсгийг зүсэн тартныхаа сууринд багтахуйц болгож бэлтгэнэ. Бяслагаа тартныхаа суурин дээр тараан цацна. Аспарагусаа бяслаган дээрээ байрлуулаад багсны тусламжтайгаар чидун жимсний тосоо аспарагус дээрээ түрхээд давс, перцээр амтлаад аспарагусыг болж зөөлөлртөл 20-25 минут шарна.
Эх сурвалж

No comments: