Орц:
* 500 гр спагетти
* 1/4 стакан чидун жимсний тос
* 1.5 стакан гоймон чанасан ус
* 170 гр пармежан бяслаг
* 2 амттаны халбага шинэхэн нунтагласан хар перц
* далайн давс
Бэлтгэх нь:
* 500 гр спагетти
* 1/4 стакан чидун жимсний тос
* 1.5 стакан гоймон чанасан ус
* 170 гр пармежан бяслаг
* 2 амттаны халбага шинэхэн нунтагласан хар перц
* далайн давс
Бэлтгэх нь:
- Томхон саванд зургаан литр ус буцалгана. Хоёр амны халбага далайн давс нэмнэ.
- Гоймонгоо зааврын дагуу зажилууртай чанаж бэлтгэнэ.
- Энэ хооронд пармежан бяслагаа үрүүлийн хамгийн нарийн талаар үрж бэлтгэнэ. Үрсэн бяслагнаасаа багахан үлдээгээд үлдсэнийг нь хар перцтэйгээ холино.
- Гоймон чанасан уснаасаа 1.5 стаканыг үлдээгээд шүүнэ.
- Өөр нэгэн саванд чидун жимснийтосоо нэмж халаана. Тосоо халахаар чанаад шүүж бэлтгэсэн гоймонгоо нэмнэ.
- Гоймон чанасан усандаа хар пшрцтэй холисон бяслагаа нэмээд гоймон руугаа нэмнэ. Багахан давс нэмж гоймонгоо амтлаад таваглаад хадгалсан үрсэн бяслагаараа чимэглээд халуунаар нь сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment