Sunday, 25 July 2010

Тарвасны Беллини (Watermelon Bellini)

Орц:

* 3 стакан үрийг нь аваад жижиглэн хэрчсэн тарвас (хөлдөөсөн)
* 2 амны халбага сахар
* 2 амны халбага шинэхэн шахсан нимбэгний шүүс
* 3 стакан хөргөсөн prosecco эсвэл өөр төрлийн хөөсөрдөг дарс (sparkling wine)
* савхлан хэрчсэн нимбэгний хальс, чимэглэхэд

Бэлтгэх нь:
  1. Тарвас, сахар, нимбэгний шүүс, 1 стакан дарсаа холиод блендэрдэж нийцүүлнэ.
  2. 8 стакан тус бүрт бэлдсэн тарвасны бэлдмэлээсээ 1/3 стаканыг хийгээд үлдсэн дарснаасаа хундага бүрт 1/4 стаканыг нэмээд хүсвэл нимбэгний халиснаасаа хийн сервислэнэ.

Эх сурвалж


No comments: