Saturday, 25 September 2010

Хүрэн манжингийн хүммүс (Beet Hummus)


Орц:

* 250 гр хүрэн манжин, арилгаад, болгоод, жижиглэн хэрчсэн
* 2 амны халбага тахиним гүнжидийн үрийн нухаш (tahini; sesame seed paste)
* 5 амны халбаг нимбэгний шүүс
* 1 хумс сармис, жижиг
* 1 амны халбага нунтаг cumin
* 1 амны халбага үрсэн нимбэгний хальс (lemon zest)
* давс
* хар перц

Бэлтгэх нь:

  1. Манжингуудаа угаагаад даралттай саванд хийн 10 минут чанана.
  2. Гаргаж ирээд, хөргөөд, арилгаад, жижиглэн хэрчээд бусад орцын хамт блендэрт хийн нийцүүлээд таглаатай саванд хийн сервистлээ хөргөгчинд хадгална.
Эх сурвалж

No comments: