Орц:
* зайдас, 4-5 хуваан бэлтгэсэн
* спагетти гоймон, түүхий
* масло эсвэл ургамалын тос
* кетчүп, бяслаг гээд хүссэн орцоороо чимэглэнэ, амтлана
Бэлтгэх нь:
- Хувааж бэлтгэсэн зайдас бүрээ 5-10 спагеттины гоймонгоор сүвлээд буцаламгай давстай усанд хийн гоймонгийн зааврын дагуу чанаж бэлтгэнэ.
- Болсон гоймонгоо шүүгээд масло эсвэл ургамалын тосоор амтлаад наалдуулахгүй болгоод бяслаг эсвэл кетчүпээр чимэглээд сервислэнэ.
2 comments:
ха ха ха. хоолыг сэтгэх юм аа. би бол болсон хойно нь зүүнд сүвлээд юм оёдог шиг гоймонгоороо зайдсыг нэвт сүвлэх юм бодох юм байна
Хэ хэ санадаг л санаа :)
Post a Comment