Орц:
* 1 амны халбага жижиглэн хэрчсэн bacon
* 1 стакан сүү
* 1 стакан гурил
* 1 стакан хатаасан талхны үйрмэг
* 340 гр крем бяслаг, зөөлрүүлсэн (cream cheese)
* 224 гр чеддар бяслаг, савхлан хэрчсэн (Cheddar cheese)
* 335 гр халапено перц, үрийг нь аваад голоор нь хуваасан (jalapeno peppers)
* 1 л тос, шарахад эсвэл 170 градуст халаасан зууханд шарж болно
Бэлтгэх нь:
- Дунд зэргийн саванд крем бяслаг, чеддар бяслаг, bacon-ээ хийгээд холиж нийцүүлнэ. Энэхүү бэлдмэлээ угаагаад үрийг нь гаргасан перц рүүгээ хуваан хийж бэлтгэнэ.
- Гурил, сүү, талхны үйрмэгээ тус тусад нь саванд хийгээд шанзалсан перц бүрээ сүү, гурил, сүү, талхны үйрмэг дарааллаар гурил, талхны үйрмэгээр бүрээд халаасан тосонд хийн тал бүрийг нь 2-3 шарж чинжүүг болгон бяслагийг хайлуулаад шүүн гаргаад таваглан сервислэнэ.
* Зууханд шарах бол гадуур нь шажигнуураар бүрэлгүйгээр тостой цаас дэвссэн тавцан дээр өрөөд шарж болно.
No comments:
Post a Comment