Monday, 20 September 2010

Байцааны шөл


Орц:

* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй байцаа
* 1 ш өндөгний шар
* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй сонгино
* 1 стакан сүү
* 2 амны халбага тос
* 2 амны халбага гурил
* 4 стакан ус
* давс

Бэлтгэх нь:

  1. Байцаагаа угаагаад, сонгиноо арилгаад жижиглэн хэрчинэ.
  2. Тосондоо сонгиноо хийж хуурна. Байцаагаа нэмээд зөөлөртөл нь хуурна. Гурилаа нэмээд 2 орчим минут хуураад усаа нэмнэ. Давс нэмж амтлана. Байцаагаа зөөлөртөл нь буцалгана.
  3. Сүүгээ өндөгний шартай хутгаж бэлтгэнэ. Шөлөн дээрээ бага багаар нэмээд хүсвэл давс нэмээд шөлөө ширхэггүй болгохыг хүсвэл блендердэнэ.
  4. Таваглаад халуунаар нь сервислэнэ.

No comments: