Орц:
* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй байцаа
* 1 ш өндөгний шар
* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй сонгино
* 1 стакан сүү
* 2 амны халбага тос
* 2 амны халбага гурил
* 4 стакан ус
* давс
Бэлтгэх нь:
- Байцаагаа угаагаад, сонгиноо арилгаад жижиглэн хэрчинэ.
- Тосондоо сонгиноо хийж хуурна. Байцаагаа нэмээд зөөлөртөл нь хуурна. Гурилаа нэмээд 2 орчим минут хуураад усаа нэмнэ. Давс нэмж амтлана. Байцаагаа зөөлөртөл нь буцалгана.
- Сүүгээ өндөгний шартай хутгаж бэлтгэнэ. Шөлөн дээрээ бага багаар нэмээд хүсвэл давс нэмээд шөлөө ширхэггүй болгохыг хүсвэл блендердэнэ.
- Таваглаад халуунаар нь сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment