Орц:
* 265 гр хар шоколад (bittersweet %70 какаотой), томхон хэрчсэн
* 1 стакан ус
* 4 амны халбага сахар (хүсвэл)
Бэлтгэх нь:
- Дунд зэргийн саванд багахан хүйтэн ус мөсний хамтаар хийж бэлтгэнэ. Дээр нь шил эсвэл төмөр мөстэй савнаас арай том савны ёроолыг мөстэй усанд хүрж байхаар байрлуулна.
- Дунд зэргийн саванд шоколад, ус, хрэглэх бол усаа хийн хайлуулна. Шоколад, сахар хайлангуут шоколадаа гал дээрээс аваад модон халбагаар нийцтэл ойролцоогоор 2 минут хутгана.
- Шоколадны мүүсний бэлдмэлээ мөстэй саван дээр суулгасан томхон савандаа султгаад гар холигчоор хутгаж эхлэнэ. Мүүс шиг өтгөн болоод ирэхээр хутгахаа болиод сервислэх аягануудад хуваан хийж сервислэнэ.
2 comments:
Oo bayarlalaa! Yag mousse-nii jor haij yavsiin. Turshij uznee
@Anonymous, зүгээр, амжилт
Post a Comment