Орц:
* 100 гр гурил
* 1 амттаны халбага синнамон
* ½ амттаны халбага нунтаг цагаан гаа
* ½ амттаны хайлбага үрсэн натмег
* ½ амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* ½ амттаны халбага давс
* 50 гр бор сахар (brown muscavado sugar)
* 1 амны халбага сүү
* 75 гр масло
* 2 амны халбага сахаржуулсан жүржийн хальс, жижиглэн хэрчсэн
* нимгэлэн зүссэн алмонд чимэглэхэд ( flaked almonds), хүсвэл
* 100 гр гурил
* 1 амттаны халбага синнамон
* ½ амттаны халбага нунтаг цагаан гаа
* ½ амттаны хайлбага үрсэн натмег
* ½ амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* ½ амттаны халбага давс
* 50 гр бор сахар (brown muscavado sugar)
* 1 амны халбага сүү
* 75 гр масло
* 2 амны халбага сахаржуулсан жүржийн хальс, жижиглэн хэрчсэн
* нимгэлэн зүссэн алмонд чимэглэхэд ( flaked almonds), хүсвэл
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 180 градуст халаана.
- Томхон саванд гурил, синнамон, цагаан гаа, хөөлгөгч нунтаг, сахар, натмегээ холиод сүү, масло. жижиглэн хэрчсэн сахаржуулсан хальсаа нэмж нийцүүлнэ.
- Зуурмагаа багахан гурил цацаж бэлтгэсэн тавцан дээр гаргаад 0.5 см зузаантай илдээд хэвлэнэ.
- Хэвлэсэн жигнэмүүдээ тостой цаас дэвссэн тавцан дээр өрөөд flaked almond-оор чимэглэнэ.
- Тавцантай жигнэмэгээ халаасан зуухандаа хийн шаргалтаж болтол нь 15-18 минут шараад гаргаад хөргөөд сервислэнэ.
Эх сурвалж
No comments:
Post a Comment