* 2 стакан ус
* 1 стакан сахар
* 1 амны халбага үрсэн нимбэгний хальс (lemon peel)
* 1 стакан шинэхэн шахсан нимбэгний шүүс (lemon juice)
* 2 стакан гүзээлзгэнэ, ишийг нь цэвэрлэж бэлтгэсэн
* 2 стакан хүйтэн рашаан (sparkling water or club soda)
* мөс
* гааны навч, чимэглэхэд
* бүхэл гүзээлзгэнэ чимэглэхэд
Бэлтгэх нь:
- Дунд зэргийн саванд ус сахараа хийж сахарыг хайлтал халааж буцалгана. Галаа багасгаад нимбэгний үрсэн хальс, шүүсээ нэмнэ.
- Галаа унтраагаад бэлдмэлээ хөргөөд шүүж өөр саванд хийнэ.
- Гүзээлзгэнээ блендэрт хийгээд нухаш болгож бэлтгэнэ. Лимонэйдний бэлдмэл рүү гүзээлзгэний нухашаа хийж нийцүүлээд хөргөгчинд хийн хөргөнө. Сервислэх үедээ рашаанаа нэмж нийцүүлээд аягалаад гүзээлзгэнэ болон гааны навчаар чимэглээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment