* 1 амны халбага чидун жимсний тос
* 1 стакан жижиглэн хэрчсэн сонгино
* 1 хумс сармис, жижиглэн хэрчсэн
* 2 лааз 400гр-аар лаазалсан хэрчсэн улаан лооль, шүүстэйгээ
* 1 амны халбага сахар
* 1/2 амттаны халбага хатаасан ганга (dried thyme)
* 1/2 амттаны халбага давс
* 1/4 амттаны халбага хар перц
Бэлтгэх нь:
- Дунд зэргийн саванд тосоо нэмээд халаана. Жижиглэн хэрчсэн сонгиноо нэмээд тунгалаг болтол нь хуурна, сармисаа нэмнэ.
- Хэсэг хуураад хальслаад жижиглэн хэрчсэн улаан лоолио нэмнэ. Давс, хар перц, гангаа нэмээд ихэнх шингэн ууршин чанамал маань хоёр стакан болтол нь дунд зэргийн гал дээр хуурна.
No comments:
Post a Comment