Орц: 2 порц
* 1 стакан гүзээлзгэнэ, угаагаад ишийг авч цэвэрлээд жижиглэн хэрчсэн
* 1/2 стакан сахар
* 1 стакан ус
* 1 1/2 стакан сүү
Бэлтгэх нь:
- Жижиг саванд гүзээлзгэнэ, сахар, усаа хийн гүзээлзгэнийг зөөлөрч болтол 10 орчим минут буцалгана.
- Болгосон жимсээ шүүгээд бэлтгэсэн сиропоо сүүтэйгээ холин (вкусандаа тааруулан сиропны их багийг тааруулна) хөргөөд, хөргөсөн стаканд хийж сервислэнэ.
* Ингэж бэлтгэсэн гүзээлзгэний сиропоо шүүлгүйгээр тарагтай холин гүзээлзгэнэтэй тараг бэлтгэж болно.
* Сахарын оронд вкусандаа тааруулан зөгийн бал хэрэглэж болно.
* Эсвэл заавал сироп бэлтгэлгүй бүх орцоо холин блендэрдэн гүзээлзгэнэтэй сүүгээ бэлтгэж болно. Ингэж бэлтгэвэл арай өтгөндүү болох хандлагатай.
* Нэгээс дээш насныханд.
No comments:
Post a Comment