Гуриланд:
* 200гр маргарин
* 2 амны халбага тос
* 1 стакан тараг
* 4 стакан гурил
* 1 стакан нунтаг сахар
* 10гр хөөлгөгч нунтаг
дотор нь:
* 1 цайны аяга сахар
* 5 ширхэг алим
* тал стакан хушига
* 1 амны халбага синнамон
Бэлтгэх нь:
- Тараг, хайлуулж хөргөсөн маргарин, тос мөн нутаг сахараа холино.
- Гурилаа хөөлгөгч нунтгынхаа хамтаар нэмээд зуурна.
- Зуурмагаа хөргөгчинд хийн амараана.
- Арилгаад үрсэн алим, сахар мөн хушигаа хийн болгоно.
- Бололгуут нь синнамоноо нэмээд зуурмагнаасаа жаахан аван гараараа дэлгэн дотор нь алимтай бэлдмэлээсээ багаханг хийгээд гурилаар хучиж бөөрөнхийлнө.
- Тослон бэлтгэсэн тавцан дээрээ тавиад 180 градуст халаасан зууханд хийн шаргалттал нь 10аад минут жигнэнэ.
- Алимтай бөмбөлөгүүд дээрээ нунтаг сахар цацаад сервислэхэд бэлэн боллоо.
No comments:
Post a Comment