Орц:
* 1 стакан угаагаад үр ишийг нь авсан интоор (sour cherry)
* нэг стакан интоор дутамд 3/4 стакан сахар
* рум эсвэл водка
Бэлтгэх нь:
- Цэвэрлэж бэлтгэсэн жимснүүдээ бараан гэрэл нэвтрүүлдэггүй шилэн саванд хийгээд сахараа нэмнэ. Зөөлөн сэгсэрч сайтар нийцүүлээд рум эсвэл водкагаа нэмнэ.
- Агаар оруулахгүйгээр гялгар уут болон резин ашиглан шилэн савныхаа амыг боогоод гэрэл нэвтрүүлэхгүйн тулд мөнгөн цаасаар давхарлан таглана. Ингэж бэлтгэсэн ликёрны бэлдмэлээ харанхуй сэрүүн газар тавиад хааяа хааяа сэгсрэн 2-3 сар хадгалсаны дараа шүүн сервислэнэ. Дарсанд байлгасан интооруудаа элдэв бялуу зэрэгт хэрэглэж болно.
No comments:
Post a Comment