Орц:
* 1 стакан гурил
* 1 стакан нухсан төмс
* 1 ш өндөг
* 1 амны халбага сүү
* давс
* перц
* 1/4 стакан чидун жимсний тос
* 1 1/2 стакан арилгаад үрсэн төмс
* 1 стакан нухсан төмс
* 1 ш өндөг
* 1 амны халбага сүү
* давс
* перц
* 1/4 стакан чидун жимсний тос
* 1 1/2 стакан арилгаад үрсэн төмс
Бэлтгэх нь:
- Үрсэн төмсөө томхон саванд хийн багахан хуурай гурил нэмээд хутгаж нийцүүлнэ. Нухсан төмсөө нэмээд нийцүүлнэ. Өөр нэгэн саванд өндөг, сүүгээ холиод төмсөн дээрээ нэмнэ. Давс перцээр амтлана.
- Чидун жимсний тосоо том хайруулын тавганд хийн халаана. Бэлдмэлээсээ халбагадан хийгээд тав орчим см диаметртэй тойрог үүсгээд тал бүр болж шаргалттал 3-4 минут шараад шүүж гаргаад халуун бүлээнээр нь жижиглэн хэрчсэн ногоон сонгино эсвэл яншуй зэргээр чимэглээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment