Wednesday 11 January 2012

(savory grilled corn)


Орц:

* 1/2 стакан майонез
* 2 хумс сармис жижиглэн хэрчсэн
* 1/2 амттаны халбага хатаасан сонгино, жижиглэн хэрчсэн (dried minced onion)
* 1/2 амттаны халбага хатаасан яншуй (dried parsley flakes)
* 1/2 амттаны халбага паприка (paprika)
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1/4 амттаны халбага хар перц
* 4 ч эрдэнэшиш, цэвэрлэсэн
* 1/4 стакан үрсэн пармежан бяслаг (Parmesan cheese)

Бэлтгэх нь:
  1. Эхний долоон орцоо (майонез, давс, перц, паприка, яншуй, сонгино, сармис) холино.
  2. Бэлтгэсэн түрхлэгүүдээ эрдэнэшиш дээрээ хуваан түрхээд үрсэн бяслагаа тараан цацаад нэг бүрийг тус тусад нь мөнгөн цаасанд ороогоод ил гал дээр эсвэл 205 градуст халаасан зууханд хийн 30-35 минут шараад халуунаар нь сервислэнэ.
Эх сурвалж

No comments: