Saturday 2 July 2011

Honeycomb


Орц:

* 1½ стакан сахар
* 1/3 стакан эрдэнэшишийн сироп эсвэл сахарын уусмал (liquid glucose)
* 2 амны халбага зөгийн бал
* ¼ стакан ус
* 2 амттаны халбага сода (bicarbonate of soda)

Бэлтгэх нь:
  1. Өндөрдүү саванд сахар сахарын уусмал зөгийн балаа нэмээд сахараа уустал халаана.
  2. Шаргалтаж карамелжтэл 15 орчим минут буцалгана.
  3. Энэ зуур хэвээ бэлтгэнэ. 20x30 хэвэнд тостой цаас эсвэл мөнгөн цаас давхарлан тавиж бэлтгэнэ.
  4. Содагаа сайтар шигшиж бэлтгэнэ. Сахараа хайлаад шаргатаад ирэхээр содагаа нэмж нийцүүлэн хутгаад (содагаа хийнгүүт бэлдмэлийн өнгө цайрч хөөсөрч эхлэнэ) бэлтгэсэн тавцан руугаа хийн хөргөөд хугалан сервислэнэ.

No comments: