Friday 1 July 2011

Тоорны шүүс (peach nectar)

Орц:

* 2 стакан хальслаад жижиглэн хэрчсэн тоор
* 1 стакан ус

Бэлтгэх нь:
  1. Барихад хэт хатуу биш тоор сонгоод буцалж буй усанд дүрэн хагас минут байлгаад шүүн гаргаж мөстэй усанд сойно. Ингэж бэлтгэсэн торнууд хальснаасаа амархан салдаг. Хальслаж бэлтгэсэн тоорнуудаа үрийг нь аваад жижиглэн хэрчиж бэлтгэнэ.
  2. Тоор усаа блендэрт хийн ширхэггүй болтол нухана. Хүсвэл шүүгээд шилэн саванд хийн хөргөгчинд хадгална.
Эх сурвалж

No comments: