Thursday 12 September 2013

Чацарганы чанамал

Орц:
* 280 гр чацаргана
* 2 ш чихэрлэг алим
* 1 1/2 стакан ус
* 1 стакан сахар
* 2 амны халбага Agave syrup (зөгийн балаар орлуулж болно)

Бэлтгэх нь:
  1. Алимаа арилгаад үрийг нь авч 2 см кув болгон хэрчинэ. 
  2. Алим чацаргана усаа нэг саванд хийгээд алим болж зөөлөртөл 15 минут буцалгана.
  3. Чанамалаа гал дээрээс авч блэндэрдээд сахар Agave syrup-oo нэмээд 25-30 минут ойр ойрхн хутгангаа дахин буцалгажөтгөрүүлнэ. Бэлэн болсон чанамалаа ариутгасан шилэнд хийгээд таглан хадгална.
Эх сурвалж

No comments: