* 280 гр чацаргана
* 2 ш чихэрлэг алим
* 1 1/2 стакан ус
* 1 стакан сахар
* 2 амны халбага Agave syrup (зөгийн балаар орлуулж болно)
Бэлтгэх нь:
- Алимаа арилгаад үрийг нь авч 2 см кув болгон хэрчинэ.
- Алим чацаргана усаа нэг саванд хийгээд алим болж зөөлөртөл 15 минут буцалгана.
- Чанамалаа гал дээрээс авч блэндэрдээд сахар Agave syrup-oo нэмээд 25-30 минут ойр ойрхн хутгангаа дахин буцалгажөтгөрүүлнэ. Бэлэн болсон чанамалаа ариутгасан шилэнд хийгээд таглан хадгална.
No comments:
Post a Comment