* Эхний мөсдөлтийн дараа мөчир дээрээ хөлдөхөөр нь түүж эсвэл хөлдөлтөөс өмнө түүгээд угааж хатаагаад хөлдөөн хэрэглэнэ. Хөлдөөх процес чацарганыг арай зөөлөн амттай болгодог.
Бэлтгэх нь:
- Ариутгасан шилээ хөлдөөсөн чацарганаараа дүүргэнэ.
- 40 градусын архиар шилээ дүүргэнэ
- 18-20°С дулаантай өрөөнд 2-3 сар байлгана.
- Хааяа хааяа зөөлөн сэгсэрч амсаж байна.
- 2-3 сарын дараа шүүгээд архиа цанга тагтай өөр цэвэр шилэнд хийгээд дахин 6 сар өрөөний темпратурт харанхуй газар хадгална.
- Уухаасаа өмнө дахин нэг удаа шүүгээд тохирсон стаканд хийн сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment