Saturday, 14 September 2013

Чацарганы шнаппс


* Шинэ гүйцэд боловсорсон чацаргана хэрэглэнэ. Гүйцэд боловсроогүй жимс нь амтанд нөлөөлдөг тул онцгой анхаарна.
* Эхний мөсдөлтийн дараа мөчир дээрээ хөлдөхөөр нь түүж эсвэл хөлдөлтөөс өмнө түүгээд угааж хатаагаад хөлдөөн хэрэглэнэ. Хөлдөөх процес чацарганыг арай зөөлөн амттай болгодог.


Бэлтгэх нь:
  1. Ариутгасан шилээ хөлдөөсөн чацарганаараа дүүргэнэ.
  2. 40 градусын архиар шилээ дүүргэнэ
  3. 18-20°С дулаантай өрөөнд 2-3 сар байлгана.
  4. Хааяа хааяа зөөлөн сэгсэрч амсаж байна.
  5. 2-3 сарын дараа шүүгээд архиа цанга тагтай өөр цэвэр шилэнд хийгээд дахин 6 сар өрөөний темпратурт харанхуй газар хадгална. 
  6. Уухаасаа өмнө дахин нэг удаа шүүгээд тохирсон стаканд хийн сервислэнэ.
    Эх сурвалж

    No comments: