* 1 кг чацаргана
* 500 гр сахар
* 200 мл ус
* 2 амттаны халбага давс
Бэлтгэх нь
- Чацарганаа угаагаад хатааж хөлдөөнө. Эсвэл хөлдсөнийх нь дараа түүгээд хэрэглэж болно.
- Нэг саванд хөлдүү жимсээ давс усны хамт нэмнэ. Жимсээ болж зөөлөртөл 20 минут буцалгаад гал дээрээс авна.
- Жимсээ шүүж шүүсийг нь бяцлан шахаад буцаан савандаа хийн сахараа тааруулж нэмээд өтгөрч сиропорхуу болтол нь зөөлөн гал дээр буцалгаад ариутгасан шилэн саванд хийн таглаад хөргөгчинд хийнэ.
No comments:
Post a Comment