Thursday 10 June 2010

Сармистай нухсан төмс

Орц:

* 3 ш дунд зэргийн хэмжээтэй төмс арилгаад хэрчсэн
* 1 амттаны халбага давс
* 4 амны халбага масло
* 1/4 стакан зөөхий (sour cream)
* 1 амттаны халбага жижиглэн хэрчсэн сармис
* 1 амны халбага сүү (хүсвэл нэмэлт сүү)
* давс
* хар перц
* ус
Бэлтгэх нь:
  1. Дунд зргийн саванд aрилгаад хэрчсэн төмсөө хийн ус нэмээд зөөлөрч болтол нь 15 орчим минут буцалгана.
  2. Масло, зөөхий, сармисаа нэмээд төмсөө нухна. Сүүгээ нэмээд давс перцээр амтлаад сервислэнэ.

No comments: