Monday, 27 September 2010

Тарвасны маргарита



Орц:

* 2 1/2 стакан үргүй эсвэл үрийг нь аваад 2.5 см куб хэрчсэн тарвас
* 3 амны халбага шинэхэн шахсан лаймны шүүс (lime juice)
* 120 мл текила (tequila)
* 60 мл жүржийн амттай ликёр (orange flavored liqueur)
* 1 1/2 стакан мөс
* чимэглэхэд лаймны зүсэм эсвэл нэг зүсэм тарвас

Бэлтгэх:

  1. Тарвасаа гялгар уутанд байрлуулаад хөлдөөгчинд хийж 2 цаг байлгана.
  2. Хөлдөөсөн тарвасаа бусад орцын хамтаар блендерт хийгээд хутгаж нийцүүлээд лаймны эсвэл тарвасны зүсмээр чимэглэсэн хундганд хийж сервислэнэ.

2 comments:

Mendee said...

Ug ni shiiguya gedeg ni mongol ug bish. Mongoloor tarvas gedeg yumaa. Deer yed neg zohiolch huuhded zoriulsan "Shiigua tuuheer yavlaa" gedeg shuleg bichsen baina lee. Getel neg hun "Chi Mongoliin huuhduudiig ingej hehruulehee boli. Tarvas gej neriig ni soli" gej zovloson yum gene lee.

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

Солъёоо :)