Friday 22 July 2011

Жигнэсэн эрдэнэшиш (Steamed corn)

Орц:

* эрдэнэшиш
* масло
* давс

Бэлтгэх нь:
  1. Жигнүүрний доорх савандаа багахан ус хийн буцалгана.
  2. Жигнүүрэн дээр цэвэрлээд угаасан эрдэнэшишээ нэг эгнээ өрөөд (хүсвэл 2-3 хувааж бэлтгэнэ) буцалж буй устай жигнүүрний суурин дээрээ байрлуулна.
  3. Эрдэнэшишээ болтол нь 20 орчим минут жигнээд болохоор нь хоёр халбага эсвэл гал тогооны чимхүүр ашиглан гаргаад масло давсаар амтлаад халуунаар нь сервислэнэ.

3 comments:

Anonymous said...

Blog chin ih taalagddag shu, keep it going thanks

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

@Anonymous blogiig maani taaldagt talarhlaa. Sayhan computeree aldchihaad omnoh shigee ih bichleg nemj chadahgui baigaa. Hesegtee chadah chineegeeree shinechileed yavahiig hicheenee

ulmedeh said...

Oooh, neeree tiim yum baishd. Hairan hodolmor. Gehdee urgeljluulj baigaad bayarlalaa!