Friday, 11 January 2013

Согтуу БАМБАРУУШ

Орц:

* 2 уут Харибо резинен чихэр
* 500 мл архи
* 1 лааз жүүс

Бэлтгэх нь:
  1. Чихэрээ агаар нэвтрүүлдэггүй таглаатай саванд хийнэ.
  2. Архиа нэмнэ.Таглаад хөргөгчиндөө хийн чихрүүд архийг шингээн хөөтөл өдөрт нэг удаа сэгсрэн хөргөгчиндөө байлгана.
  3. Архиа гүйцэд шимсэн баавгайнууд дээрээ лаазтай жүүсээ нэмнэ. Мөн шимж дуустал нь таглаад хөргөгчинд дахин 1-2 хонуулна.
* 3 дахь үйлдэлийг хүсвэл алгасаж болно.
* Элдэв жимсний амттай архи хэрэглэж болно.
* Согтуу баавгайнууд цэлцгэр болсон  байдаг.


1 comment:

Номинговь said...

Хаха ямар инээдтэйн бээ. Шууд туршинаа лол.