* 2 уут Харибо резинен чихэр
* 500 мл архи
* 1 лааз жүүс
Бэлтгэх нь:
- Чихэрээ агаар нэвтрүүлдэггүй таглаатай саванд хийнэ.
- Архиа нэмнэ.Таглаад хөргөгчиндөө хийн чихрүүд архийг шингээн хөөтөл өдөрт нэг удаа сэгсрэн хөргөгчиндөө байлгана.
- Архиа гүйцэд шимсэн баавгайнууд дээрээ лаазтай жүүсээ нэмнэ. Мөн шимж дуустал нь таглаад хөргөгчинд дахин 1-2 хонуулна.
* Элдэв жимсний амттай архи хэрэглэж болно.
* Согтуу баавгайнууд цэлцгэр болсон байдаг.
1 comment:
Хаха ямар инээдтэйн бээ. Шууд туршинаа лол.
Post a Comment