* 2 стакан гүзээлзгэнэ
* 2 амны халбага сахар
* 1 аттаны халбага нимбэгний шүүс
Бэлтгэх нь:
- Гүзээлзгэнэ угаагаад ногоон хэсгийг хутгаар авч цэвэрлэнэ. Цэвэрлэсэн гүзээзгэнүүдээ дөрөв хуваагаад гал тогооны роботонд хийн сахар нимбэгний шүүсээ нэмээд нухаж бэлтгэнэ. Ингэж бэлтгэсэн шингэн гүзээлзгэнийг шүүж ариутгасан шилэн саванд хийн хадгална. Гүзээлзгэниь соусыг зайрмаг, панкэк, бялуу, кекс, ваффл зэрэгт соус маягаар хэрэглэж болно.
No comments:
Post a Comment