* 1 ш улаан лооль
* 2 навч салат навч
* давс. перц
* 3 амны халбага угаагаад жижиглэн хэрчсэн яншуй
* 1/2 сонгино, арилгаад жижиглэн хэрчсэн
* 1/4 стакан фета бяслаг
* 450 гр машиндсан адууны мах
* 1/4 стакан жажик (tzatziki)
* 2 амны халбага хар чидун жимс, үрийг нь аваад жижиглэн хэрчсэн (хүсвэл)
* 4 бургерийн талх
Бэлтгэх нь
- Бяслаг, машиндсан мах, сонгино, яншуйгаа холиод давс перцээр амтлана.
- Амталсан махаа дөрвөн тэнцүү хуваагаад дугуйлан хэлбэрт оруулаад ил гал дээр дунд зэргийн гал дээр шарна. Махаа шарах зуураа талхаа бас халаана.
- Халаасан талхан дээрээ салат навч, лооль, жажик соус хар чидунаараа амтлаад махаа тавиад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment