Sunday 25 April 2010

Япон маягаар бэлтгэсэн гахайн мах (butaniku-no-misozuke-yaki)


Орц:

* 4 зүсэм ясгүй, гахайн мах, 0.75 см зузаантай болгож давтсан (pork chops)
* 4 амны халбага мисо (miso)
* 2 амны халбага сакэ
* 2 амны халбага сахар
* тос

Бэлтгэх нь:

  1. Сакэ, мисо, сахараа холиж нийцүүлээд гялгар уутанд хийнэ.
  2. Махаа дээрх бэлдмэлдээ хийгээ агаарыг нь гарган уутныхаа амыг таглаад хөргөгчинд хийн хонуулж амраана.
  3. Маргааш нь гахайн махаа гаргаад хайруулын тавганд хийн халааж бэлтгэсэн багахан тосонд хийн борлоод болтол шараад таваглаад сервислэнэ.

Эх сурвалж

No comments: