Орц:
* 4 зүсэм ясгүй, гахайн мах, 0.75 см зузаантай болгож давтсан (pork chops)
* 4 амны халбага мисо (miso)
* 2 амны халбага сакэ
* 2 амны халбага сахар
* тос
Бэлтгэх нь:
- Сакэ, мисо, сахараа холиж нийцүүлээд гялгар уутанд хийнэ.
- Махаа дээрх бэлдмэлдээ хийгээ агаарыг нь гарган уутныхаа амыг таглаад хөргөгчинд хийн хонуулж амраана.
- Маргааш нь гахайн махаа гаргаад хайруулын тавганд хийн халааж бэлтгэсэн багахан тосонд хийн борлоод болтол шараад таваглаад сервислэнэ.
Эх сурвалж
No comments:
Post a Comment