Tuesday 19 October 2010

Хатаасан чангаанз, самартай жигнэмэг

Орц: 15 ш

* 100 гр чангаанз
* 1 стакан гурил
* 1 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 1 ш өндөг
* 80 гр масло
* 50 гр сахар
* 1 ш ваниллинтай сахар
* 100 гр самар (hazelnut)

Бэлтгэх нь:

  1. Чангаанзаа жижиглэн хэрчинэ. Самраа нухаж жижиглэнэ.
  2. Гурил, хөөлгөгч нунтгаа холино. Маргариинаа, ваниллинтай сахар, сахартайгаа холиж, хутган хөөсрүүлнэ.
  3. Гурилаа шигшин нэмж нийцүүлнэ. Самар, чангаанзаа нэмж нийцүүлээд амны халбагаар хушига дайтайг авч тостой цаас дэвссэн тавцан дээр өрөөд 160 градуст халаасан зууханд хийн болтол нь 13-15 минут шарна.
Эх сурвалж

No comments: