Saturday 23 October 2010

Salmon puffs


Орц:

* 225 гр утсан яргай загасны мах (smoked salmon)
* 340 гр фета бяслаг, бяцалсан (feta cheese)
* 1/4 амттаны халбага нунтаг хар перц
* 1/8 амттаны халбага жижиглэн хэрчсэн сармис
* 500гр puff pastry, гэсгээсэн
* 1 ш өндөгний цагаан

Бэлтгэх нь:

  1. Зуухаа 175 градуст халааж, тавцан дээр тостой цаас дэвсэж бэлтгэнэ.
  2. Фета бяслаг, жижиглэн хэрчсэн яргай загас, хар перц, сармисаа холиж нийцүүлнэ.
  3. Далан давхар гурилаа багахан гурил цацсан тавцан дээр илдээд 30x30 см болгоод зүсч 16 хуваана.
  4. Бэлтгэсэн шанзнаасаа голд нь жоохонг тавиад дөрвөн үрүүрийг нийлүүлэн нааж богц үүсгэнэ.
  5. Богцнуудаа эргүүлж харуулаад тэгшхэн талыг өндөгний цагаанаараа будаад тостой цаас дэвссэн тавцан дээрээ өрнө. Халаасан зуухандаа хийн шаргалтаж болтол 20 орчим минут шараад гаргаж таваглан халуун бүлээнээр сервислэнэ.

Эх сурвалж

No comments: