Monday 11 October 2010

Самартай, зууханд шарсан Brussels sprout


Орц:

* 1 амны халбага масло
* 450 гр Brussels sprout, угаагаад, иший нь аваад дөрөв хуваасан
* 1/4 стакан хэрчсэн ойн самар (hazelnuts)
* 1/4 амттаны халбага давс
* хар перц
* 3 амны халбага ус

Бэлтгэх нь:
  1. Зуухаа 230 гардуст халаана.
  2. Маслоо томхон зууханд тэсвэртэй саванд хийн хайлаад, борлож үнэр гартал 4-5 минут халаасан зуухандаа байлгана.
  3. Хайлж, борлосон маслоо гаргаж ирээд дөрөв хувааж бэлтгэсэн давжаа байцаагаа нэмээд хутгаж нийцүүлээд давс, перцээр амтлана. Самараа нэмнэ. Зуухандаа буцаан хийж 7 орчим минут байлгаад гаргаж ирэн усаа нэмээд дахин ногоогоо зөөлөрч болтол нь 7-9 минут шараад гаргаад таваглаад сервислэнэ.

Эх сурвалж

No comments: