* Хагас кг сам хорхой (хальсыг нь аваад судсыг нь цэвэрлэсэн)
* 1 амны халбага ургамалын тос
* 1 амны халбага creole амтлагч (жор нь доор)
* 1 ш багет (baguette)
* 1 стакан хэрчсэн салат навч
* 2 ч том улаан лооль, цагиргалан хэрчсэн
* 1/4 стакан remoulade соус (жор нь доор)
* 1 амны халбага ургамалын тос
* 1 амны халбага creole амтлагч (жор нь доор)
* 1 ш багет (baguette)
* 1 стакан хэрчсэн салат навч
* 2 ч том улаан лооль, цагиргалан хэрчсэн
* 1/4 стакан remoulade соус (жор нь доор)
Бэлтгэх нь:
Remoulade Sauce- Сам хорхойнуудаа тос, creole амтлагчиндаа хийн бүрнэ.
- Шорлоод сам хорхойнуудаа болтол нь тал бүрээр нь 2-3 минут ил гал дээр шарна.
- Сандвичээ бэлтгээд сервислэнэ.
Орц: (тал стакан)
* 1/4 стакан майонез
* 1 амны халбага creole гич
* 1 амны халбага кетчүп
* 1 амттаны халбага horseradish
* 1 жижиг хумс сармис
* 1 амны халбага лимоны шүүс
* 1 амттаны халбага capers
* 1 ш ногоон сонгино, жижиглэн хэрчсэн
* 1/4 амттаны халбага cayenne перц
* 1/4 амттаны халбага paprika
* халуун соус (hot sauce)
* 1 амны халбага creole гич
* 1 амны халбага кетчүп
* 1 амттаны халбага horseradish
* 1 жижиг хумс сармис
* 1 амны халбага лимоны шүүс
* 1 амттаны халбага capers
* 1 ш ногоон сонгино, жижиглэн хэрчсэн
* 1/4 амттаны халбага cayenne перц
* 1/4 амттаны халбага paprika
* халуун соус (hot sauce)
Бэлтгэх нь:
- Бүх орцоо холигчинд хийн нийцүүлээд Remoulade соус маань бэлэн болно.
Creole Spice Blend
Орц:(4 амны халбага)
* 2 1/2 амттаны халбага paprika
* 2 амттаны халбага давс
* 2 амттаны халбага сармисны нунтаг
* 1 амттаны халбага сонгины нунтаг
* 1 амттаны халбага нунтаг хар перц
* 1 амттаны халбага cayenne перц
* 1 амттаны халбага хатаасан oregano
* 1 амттаны халбага хатаасан ганга (thyme)
* 2 1/2 амттаны халбага paprika
* 2 амттаны халбага давс
* 2 амттаны халбага сармисны нунтаг
* 1 амттаны халбага сонгины нунтаг
* 1 амттаны халбага нунтаг хар перц
* 1 амттаны халбага cayenne перц
* 1 амттаны халбага хатаасан oregano
* 1 амттаны халбага хатаасан ганга (thyme)
Бэлтгэх нь:
- Бүх орцоо холиж нийцүүлнэ.
No comments:
Post a Comment