Tuesday 16 February 2010

Сам хорхойтой сандвич (Shrimp Po’ Boy)

Орц:

* Хагас кг сам хорхой (хальсыг нь аваад судсыг нь цэвэрлэсэн)
* 1 амны халбага ургамалын тос
* 1 амны халбага creole амтлагч (жор нь доор)
* 1 ш багет (baguette)
* 1 стакан хэрчсэн салат навч
* 2 ч том улаан лооль, цагиргалан хэрчсэн
* 1/4 стакан remoulade соус (жор нь доор)

Бэлтгэх нь:

  1. Сам хорхойнуудаа тос, creole амтлагчиндаа хийн бүрнэ.
  2. Шорлоод сам хорхойнуудаа болтол нь тал бүрээр нь 2-3 минут ил гал дээр шарна.
  3. Сандвичээ бэлтгээд сервислэнэ.
Remoulade Sauce

Орц: (тал стакан)

* 1/4 стакан майонез
* 1 амны халбага creole гич
* 1 амны халбага кетчүп
* 1 амттаны халбага horseradish
* 1 жижиг хумс сармис
* 1 амны халбага лимоны шүүс
* 1 амттаны халбага capers
* 1 ш ногоон сонгино, жижиглэн хэрчсэн
* 1/4 амттаны халбага cayenne перц
* 1/4 амттаны халбага paprika
* халуун соус (hot sauce)

Бэлтгэх нь:

  1. Бүх орцоо холигчинд хийн нийцүүлээд Remoulade соус маань бэлэн болно.

Creole Spice Blend

Орц:(4 амны халбага)

* 2 1/2 амттаны халбага paprika
* 2 амттаны халбага давс
* 2 амттаны халбага сармисны нунтаг
* 1 амттаны халбага сонгины нунтаг
* 1 амттаны халбага нунтаг хар перц
* 1 амттаны халбага cayenne перц
* 1 амттаны халбага хатаасан oregano
* 1 амттаны халбага хатаасан ганга (thyme)

Бэлтгэх нь:
  1. Бүх орцоо холиж нийцүүлнэ.

No comments: