* 200 гр жигнэмэг, нунтагласан
* масло, хайлуулсан
Шанзанд
* 500 гр аарц
* 2 ш өндөг
* 1 амттаны халбага ваниллины охь эсвэл нэг уут ваниллины сахар
* 100 гр элсэн сахар
* 150 гр цөцгий
Бэлтгэх нь:
- Жигнэмэгээ хайлуулсан маслотойгоо холиод хэвэндээ зулж өгнө. Хөргөгчинд хийн 30 минут царцаана.
- Аарц, өндөг, ваниллин, сахараа холиж хутгаад эцэст нь цөцгийгөө нэмж нийцүүлнэ. Бэлтгээд царцаасан суурин дээрээ нэмээд 180 градуст халаасан зууханд хийн 30 минут болгоно.
No comments:
Post a Comment